Vacature objectbeveiliger Feijenoord

0
2829
Vacature bij de gemeente Almelo

Special Business Security BV is een onderdeel van de Security Management Group Rotterdam en verzorgt de beveiliging bij diverse diverse objectlocaties.

Special Business Security BV levert onder andere diensten aan Maasstad Ziekenhuis, Fanshops Feijenoord en Stadion Feijenoord. Voor de laatstgenoemde opdrachtgever is er een vacature objectbeveiliger voor 24 tot 32 uur per week.

Als objectbeveiliger beschik je over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en teamspirit. Je werkt in de bovengenoemde functie zowel zelfstandig als in teamverband. Je bent verantwoordelijk voor het handhaven van de orde en de veiligheid in en om Stadion Feijenoord. Je loopt controlerondes die gericht zijn op de veiligheid en spreekt personeel aan indien nodig. Ook controleer je interne en externe gasten. Bij onregelmatigheden en calamiteiten onderneem je direct maatregelen.

Indien je in het bezit bent van het diploma beveiliger 2 en ervaring hebt als objectbeveiliger kom je aanmerking voor deze vacature objectbeveiliger. Ervaring als praktijkopleider of receptionist is een pré. Kandidaten voor deze vacature die in het bezit zijn van aanvullende certificaten zoals EHBO, BHV of brandwacht hebben de voorkeur.

Er wordt een afwisselende en bijzondere werkomgeving geboden inclusief een contract voor bepaalde tijd. Bij goed functioneren wordt dit contract verlengd en er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden conform de CAO Particuliere Beveiliging.

Solliciteren kan via deze link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here