Vacature bij NVD Beveiligingsgroep

0
2470
Vacature bij de gemeente Almelo

NVD Beveiligingsgroep heeft een vacature voor een mobiel surveillant voor 122 uur per periode (4 weken)

Informatie over de vacature:

Ben jij geïnteresseerd in veiligheid? Ben jij benieuwd hoe wij hiervoor zorgen? NVD biedt zijn opdrachtgevers veiligheid in de breedste vorm. Als mobiele surveillant signaleer jij gevaarlijke of ongewenste situaties en neem je de juiste maatregelen. Naast preventief aanwezig zijn, is het soms nodig om repressief op te treden, bijvoorbeeld bij een ongeval, brand of bij kleine criminaliteit. Je probeert dan eventuele schade te beperken en schakelt de hulpdiensten in als dat nodig is.

Is dit de baan die je zoekt? 

In deze verantwoordelijke functie sta je in voor de veiligheid van de klanten, hun medewerkers en de bezoekers. Als mobiel surveillant werk je zelfstandig en rijd je in een auto die is uitgerust met een PDA waarmee je kunt communiceren. Afhankelijk van de opdracht loop je rondes in of om een gebouw en verricht je openingen en sluitingen. Ook kun je worden opgeroepen bij een alarmmelding en voer je eenvoudige technische handelingen uit. Om je veiligheid te garanderen heb je intensief contact met de meldkamer.

Herken je jezelf in het profiel?

  • Je bent in bezit van het diploma beveiliger 2
  • Je bent representatief, betrouwbaar, niet snel bang en houd je hoofd koel
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent stressbestendig
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift)
  • Je hebt affiniteit met computers
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je woont in de omgeving van Haarlem
  • Je bent flexibel en vindt het niet erg om in wisselende diensten te werken

Spreekt deze vacature je aan? 

Je gaat werken bij een organisatie waarin de medewerker centraal staat. Je bent de sleutel van het succes van het bedrijf. Er wordt ruimte geboden voor persoonlijke groei en er zijn veel opleidingsmogelijkheden. Daarnaast worden er goede arbeidsvoorwaarden geboden waaronder een prima salaris en een pensioenregeling conform de CAO Particuliere Beveiliging. Ook biedt NVD de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse collectieve kortingen onder meer voor de ziektekostenverzekering.

Solliciteren!

Stuur een korte sollicitatiebrief met CV naar hr@nvd.nl
Voor vragen kun je contact opnemen met Birgit Landstra, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur en 17.00 uur.
Voor alle vacatures geldt dat een antecedentenonderzoek deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here