Aanhouding na mishandelen beveiliger

0
3451
aanhouding na mishandeling beveiliger

Wederom was het raak en vond er weer een aanhouding plaats na het mishandelen van een beveiliger. Zaterdag 23 maart werd omstreeks 03.40 een 32 jarige man uit Tilburg opgepakt. Hij zou even daarvoor een beveiliger bij een horecazaak hebben mishandeld.

Agenten kregen een melding dat er een vechtpartij gaande was bij de horecagelegenheid. Eenmaal ter plaatse was alles weer rustig, hoewel een van de beveiligers wel te kennen gaf mishandeld te zijn. De verdachte kon door hem worden aangewezen en direct worden aangehouden.

De beveiliger heeft aangifte gedaan van de mishandeling, de verdachte is ingesloten voor verhoor. Wel moest de beveiliger naar het ziekenhuis om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here