Vacature : CTSN zoekt evenementenbeveiliger

0
2399
Vacature bij de gemeente Almelo

Door een enorme toename van evenementen heeft CTSN een vacature voor evenementenbeveiligers. CTSN onderscheid zich door hoogwaardige kwaliteit te leveren met een toegewijd team aan medewerkers. Ze zijn dan ook op zoek naar enthousiaste, flexibele en gemotiveerde medewerkers die weten hoe je een bijdrage levert aan een geslaagd evenement.

Als evenementenbeveiliger ben je vaak het aanspreekpunt voor de bezoekers en ben je onderdeel van het evenement. Customer Service is een groot onderdeel van je taak waarbij je de veiligheid uiteraard niet uit het oog verliest. Daarnaast ben je niet bang om adequaat in te grijpen in ongewenste situaties.

De werkzaamheden vinden voornamelijk tijdens het weekend plaats, CTSN vraagt je nadrukkelijk daar rekening mee te houden.

Om in aanmerking te komen voor deze functie en om te kunnen reageren op deze vacature stelt CTSN de volgende functie eisen:

  • In het bezit van diploma beveiliger 2 of ESO beveiliging
  • Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal, Engels is een pré
  • Je bent service verlenend en flexibel ingesteld zowel in werkhouding als in werktijden
  • Je bent leergierig
  • Je bent mentaal en fysiek in goede conditie
  • Je kunt zelfstandig functioneren
  • Je bent stressbestendig, punctueel en bezit een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wil je onderdeel worden van een ambitieuze organisatie met groeipotentie, waar iedere dag een grote groep met collega’s het onmogelijk mogelijk maken door het leveren van een topprestatie en voldoe je aan alle gestelde eisen? Dan vraagt CTSN om niet langer te wachten en direct te reageren op deze vacature! Stuur je motivatie en curriculum vitae naar de afdeling HR via hrm@ctsn.nl of reageer op de vacature via de website www.ctsn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here