Overvaller mishandeld door omstanders

0
1572

Een overvaller van een supermarkt in Amsterdam-Osdorp heeft rake klappen gehad van omstanders. De man overviel de winkel en zette een mes op de keel van de cassière. Hij werd eerst de winkel uitgejaagd en daarna achtervolgd. Tijdens deze achtervolging werd hij bekogeld met onder andere een frisbee en iets uit een rek.

Acteur Mimoun Ouled Radi was getuige van de achtervolging en afranseling. “Hij werd achtervolgd door drie mannen, één gooide iets van een rek op hem, een ander gooide een soort frisbee tegen zijn hoofd. Toen viel hij op de grond en werd hij getrapt.” Dat ze hem niet zomaar zouden laten gaan was wel duidelijk geworden. “Eén van de mannen kwam nog terug om hem een rotschop na geven. Hij was blijkbaar woest geworden nadat hij hoorde wat de caissière was overkomen en was overmand door emoties, dat meisje was verschrikkelijk aan het huilen.”

De gealarmeerde agenten troffen de overvaller bewusteloos aan op straat. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis en is aangehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here