Vacature objectbeveiliger

0
3149
Vacature bij de gemeente Almelo

Randstad Bewaking is op zoek naar een objectbeveiliger.  Ben jij graag het aanspreekpunt en het visitekaartje van een opdrachtgever? Dan wil Randstad Bewaking graag kennis maken met je.

Als beveiliger signaleer je niet alleen onveilige en ongewenste situaties, maar weet je ook op een dienstverlenende wijze de veiligheidsvoorschriften en bedrijfsregels te hanteren. Je kunt gestationeerd worden bij een vooraanstaand telecombedrijf, een mediabedrijf, een ziekenhuis, bij een wereldwijd opererende distributieonderneming of op het hoofdkantoor van een vooraanstaande internationale organisatie. Dit zijn stuk voor stuk objecten waar security een zeer belangrijk onderdeel is van de bedrijfsvoering. Het is vooral afwisselend en verantwoordelijk werk op diverse toplocaties in de regio Haarlemmermeer, Den Haag en Amsterdam. Je verricht onder andere balie- en receptietaken, voert visitatie uit of verricht werkzaamheden in de meldkamer. Randstad Bewaking zorgt er voor dat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven, door jou de juiste begeleiding in het werk te bieden. Met jouw vakkennis en doorzettingsvermogen maak je het verschil voor de opdrachtgevers van Randstad Bewaking.

Vanwege de sterk toegenomen vraag naar de diensten van Randstad Bewaking zoeken ze voor de regio’s Den Haag en Amsterdam meerdere kandidaten voor de functie van objectbeveiliger.

Functie-eisen:

  • In het bezit van diploma beveiliger (niveau 2)
  • Flexibele instelling en bereid om in wisseldienst te werken
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken en woonachtig in Amsterdam, Leiden of in de regio Haarlemmermeer
  • Dienstverlenende instelling en goede contactuele eigenschappen

Randstad Bewaking biedt een zelfstandige baan waarin je te maken krijgt met diverse facetten van de beveiliging. De functie inschaling is conform CAO Particuliere Beveiliging, de schaalindeling is gebaseerd op ervaring en opleiding.

Interesse? Solliciteren kan via deze link en meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij het Hoofd Personeelszaken van Randstad Bewaking, Simone Kaandorp op telefoonnummer 020-617-36-22

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here