Zevenbergenaar slaat beveiliger in gezicht en beledigt agent

0
2492
Zevenbergenaar slaat man in het gezicht

Een 42 jarige Zevenbergenaar heeft vrijdag 1 maart vanuit het niets een beveiliger in het gezicht geslagen. De man is aangehouden en zit vast vanwege de mishandeling. Tijdens zijn aanhouding beledigde hij ook een agent.

Het voorval vond plaats omstreeks kwart voor elf in de avond. Een medewerker van het SUS team was aan het werk op de Markt in Zevenbergen. Vanuit het niets werd hij in zijn gezicht geslagen. De dader kon direct worden aangehouden door omstanders. Vervolgens werd de man overgedragen aan de politie.

De man was behoorlijk onder invloed van alcohol. Zowel de agent als de beveiliger hebben aangifte gedaan tegen de man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here