Melding huiselijk geweld zorgt voor mishandeling agent

0
790
Getuigen gezocht van mishandeling

Afgelopen vrijdag gingen agenten naar een woning aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan in Middelburg. De melding was dat hierĀ een vrouw mishandeld zouĀ zijn door haar vriend maar toen de agenten ter plaatse waren wilde de vrouw hiervan geen aangifte doen. Een aanwezige buurvrouw was ook in de woning aanwezig en was ook bedreigd, ze was bereid om aangifte te doen.

Hierop werd de man van 41 aangehouden en verleende volledige medewerking. “De man liep met ons mee naar de bus. Hierop ging de vriendin echter volledig door het lint. Ze wilde niet dat hij meeging. We waren daarom genoodzaakt haar aan te houden voor het beletten en belemmeren van de van de aanhouding”, aldus de politie op Facebook.

De vrouw ging hevig in verzet tegen haar aanhouding. De agenten moesten pepperspray gebruiken om de vrouw te kunnen boeien. “Toen de man echter hoorde dat zijn vriendin werd aangehouden rukte hij zich los en ging ook hij hevig in verzet.” In de tuin van de woning ontstond een enorme chaos. “Twee vechtende verdachten en meerdere collega’s die probeerden de situatie onder controle te krijgen”, zo schetste de politie de hele situatie.

Bij de man moest uiteindelijk ook pepperspray gebruikt worden om hem onder controle te kunnen krijgen. Bij de vechtpartij raakten twee agenten gewond. Een van hen moest zich onder behandeling stellen van een huisarts. De beide verdachten zijn meegenomen naar het bureau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here