Winkelsurveillant krijgt klappen bij aanhouding winkeldief

0
108
campus krijgt beveiliging

winkelsurveillant in actie

Op bedrijventerrein de Nieuwgraaf in Duiven ontstond er een matpartij tussen een winkelsurveillant en een winkeldief. Ondanks dat de beveiliger een aantal klappen opliep wist hij de dief te overmeesteren en de politie in te schakelen. Die hebben de man meegenomen.

Smartphones

De winkeldief, een 38 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, wilde enkele smartphones meenemen zonder te betalen. De beveiliger zag dit en greep in. Hij wist na een vechtpartij de man naar de grond te werken. Winkelmedewerkers hebben de politie ingeschakeld die ter plaatse kwam.

Ook in een naastgelegen winkel was het op hetzelfde moment raak. Daar werd een verdacht persoon gesignaleerd. Het ging om een 26 jarige man, ook zonder vaste woon- of verblijfplaats. Bij hem werden meerdere telefoons aangetroffen die van diefstal afkomstig waren. Ook hij kon mee naar het bureau voor verder onderzoek.

Smartphones zijn al jaren een geliefd doelwit van dieven. Nieuwe regels omtrent een telefoonabonnement zou meer diefstallen kunnen verklaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here