Nepbeveiligers gratis naar binnen bij Tomorrowland

0
1624
Nepbeveiligers lopen zo naar binnen bij Tomorrowland

Twee Nederlandse jongens wilden kijken of ze ondanks alle terreurdreigingen gratis bij een festival naar binnen zou kunnen komen. Ze reisden af naar Tomorrowland in België en trokken daar een beveiligingsuniform aan inclusief portofoons. Het bleek dat de twee nepbeveiligers zo bij het festival naar binnen konden lopen zonder enige vorm van controle.

De twee legden de actie vast met een verborgen camera. Gekleed in een zwarte broek en een zwarte polo met het beveiligingsembleem maken ze hier en daar een praatje en vragen of er nog “gekke” dingen zijn. Om wat groter en breder te lijken hebben ze onder hun shirt nog een aantal extra t-shirts aangetrokken. Vervolgens lopen ze naar de ingang van het festival waar ze gewoon door kunnen lopen. De aanwezige beveiliger groet de beide mannen zonder ook maar iets te vragen.

De mannen noemen de actie het de grap van de eeuw. Wel zijn ze verbaasd over hoe gemakkelijk ze binnen konden komen. Er was aangekondigd dat iedereen, ook het personeel, een fouillering zou moeten ondergaan. Ze leken niet op de aanwezige beveiligers die allemaal in een grijs poloshirt liepen.

In België kunnen ze waarschijnlijk niet eens glimlachen om de actie omdat daar nog steeds terreurdreiging 3 in werking is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here