Mishandeling beveiliger Westlandse Cross

0
895
Grootverdieners politie toegenomen

Een groot feest kon de Westlandse Cross wel worden genoemd, behalve voor een 35 jarige beveiliger uit Kuinre (provincie Overijssel). Hij werd rond 02.00 uur zwaar mishandeld door een 48 jarige inwoner van het Zeeuwse Kapelle. De mishandeling vond plaats aan het einde van het verder goed verlopen evenement toen de bezoekers werden gevraagd om het terrein te verlaten.

Volgens een woordvoerder van de politie was de beveiliger bezig om mensen van het terrein te laten vertrekken toen hij uit het niets in zijn gezicht werd getrapt. De man ging daarbij knock-out en brak zijn neus. Collega beveiligers konden de dader snel aanhouden en overdragen aan de politie. Die heeft de man meegenomen voor verhoor op het politiebureau.

De recherche zou graag in contact komen met mensen die iets van het incident hebben gezien of gehoord. Deze mensen worden met klem verzocht om contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Naar omstandigheden gaat het weer goed met de beveiliger, die uiteraard aangifte heeft gedaan van de mishandeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here