OV beveiligers mishandeld in Etten-Leur

0
933
OV beveiligers gewond geraakt

Twee OV beveiligers zijn zaterdagnacht gewond geraakt. De twee mannen waren aan het werk in een bus die op het busstation stond in Etten-Leur. Een van hen werd zo ernstig mishandeld dat hij bewusteloos raakte. Volgens de politie zat de bus vol met uitgaanspubliek die op weg naar huis waren.

In de betreffende bus die reed tussen Breda en Etten-Leur ontstond ruzie tussen twee meisjes. Een opstootje was het gevolg en ook andere passagiers begonnen zich met de ruzie te bemoeien. Een beveiliger van OV bedrijf Arriva probeerde te bemiddelen, maar kreeg dat in zijn eentje niet voor elkaar.

De chauffeur van de bus besloot te stoppen bij het busstation van Etten-Leur om assistentie te vragen van een andere beveiliger die ook aan het werk was, maar dan in een andere bus. Die stapte ook in en hierop ontstond een vechtpartij waarbij beide beveiligers gewond raakten. Ze zijn afgevoerd naar het ziekenhuis en konden in de loop van de dag weer terug naar huis. De daders van deze ernstige mishandeling zijn gevlucht.

De politie neemt de zaak hoog op en spreekt de verwachting uit binnenkort aanhoudingen te kunnen verrichten. Bewakingsbeelden van camera’s die in de bus hangen zijn door de politie veiliggesteld en ze hebben inmiddels met verschillende getuigen gesproken.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here