Beveiliger mishandeld door dronken dief

0
452
C2000 onvoldoende beveiligd

Reuring in Breda. Een beveiliger die bezig was met surveilleren en observeren zag een dievegge een winkel verlaten. Hij wilde de vrouw aanhouden voor diefstal maar hij werd direct bij de keel gegrepen door de vrouw. Het bleek dat de 67 jarige vrouw uit Breda een potje nachtcrème mee wilde nemen zonder te betalen.

Niet alleen de beveiliger werd mishandeld, ook een medewerkster van de drogisterij werd slachtoffer van mishandeling door de dievegge. De vrouw is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek en verhoor. Of de beveiliger en de medewerkster van de drogisterij aangifte hebben gedaan is niet bekend.

Agressie is een groot probleem voor beveiligers. Vaak krijgen ze onvoldoende training om met agressieve personen om te gaan. Ook de opvang na een incident is vaak onvoldoende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here