Beveiligers wijzen eindbod werkgevers af

0
880
Beveiliging ervaart weinig werkdruk

Lange onderhandelingen over een nieuwe CAO met uiteindelijk een stemronde over het eindbod wat werd bereikt. CNV heeft het eindbod voorgelegd aan de leden en hebben dit toegelicht met een onderbouwing en diverse berekeningen om de waarde inzichtelijk te maken.

Volgens CNV hebben de beveiligers die een stem hebben uitgebracht massaal laten weten dat ze het eindbod volstrekt onvoldoende vinden. De Nederlandse Veiligheidsbranche had een brief gestuurd naar de bonden waarin werd uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over het eindbod. De werkgevers hebben aangegeven dat de uitleg van het eindbod door de bonden aan de leden niet juist is. De bonden hebben vervolgens aangegeven dat ze uiteraard open staan voor een gesprek hierover. Maar ze hebben ook aangegeven het conflict niet uit de weg te gaan als dat echt niet anders kan.

Bonden en werkgevers onderhandelen al maanden over een nieuwe CAO, tot op heden zonder concreet resultaat waar iedereen zich in kan vinden. Nu ook dit eindbod door de beveiligers is afgewezen lijkt een definitief akkoord nog ver weg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here