Bewoner AZC Ommen gewond na steekpartij

0
264
campus krijgt beveiliging

Dinsdagavond is een 25 jarige bewoner van het asielzoekerscentrum in Onnen neergestoken door een medebewoner. De aanleiding voor de steekpartij is nog niet duidelijk, de politie doet onderzoek.

Het slachtoffer is afgevoerd naar het Universitair Medisch Centrum in Groningen, daar werd hij voor behandeling opgenomen. Een zoektocht door de politie over het gehele terrein leverde geen verdachte op. Deze persoon, een 28 jarige medebewoner, heeft zichzelf later die nacht gemeld bij de beveiliging van het centrum.

De politie werd ingelicht en de verdachte is aangehouden en ingesloten op het politiebureau. De politie zal beide mannen horen en onderzoek doen naar de aanleiding voor de steekpartij. Met het slachtoffer gaat het naar omstandigheden goed. Of er verscherpte maatregelen worden toegepast binnen het centrum is niet bekendgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here