Man aangehouden voor mishandeling portiers in Breda

0
1186
man aangehouden na mishandeling portiers

Een 28 jarige man kon zondagochtend rond de klok van drie uur worden aangehouden door agenten omdat hij twee portiers van een café zou hebben mishandeld. Voorafgaand aan de mishandeling van de portiers viel hij andere bezoekers lastig.

Hij viel dames in het café  in Breda lastig en de portiers besloten om de man de zaak uit te zetten. Hij was het hier niet mee eens en verzette zich hevig. Hij zwaaide met zijn armen, sloeg een portier in het gezicht en heeft de tweede beveiliger gekrabd. Die liep daardoor letsel valk onder zijn ogen op.

Bij de verdachte werd tijdens fouillering een flesje met GHB aangetroffen. Of hij hier zelf ook gebruik van heeft gemaakt moet verder onderzoek uitwijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here