Medewerker goudfabriek smokkelt goud in achterste

0
134
Medewerker aangeklaagd om smokkelen goud

Toronto Sun had een wel heel bijzonder nieuwsbericht een dezer dagen. een medewerker van goudbedrijf Royal Canadian Mint in Ottowa smokkelde wel op een heel bijzondere manier goud mee. Hij stopte het goud in zijn achterste en liep op die manier de deur uit.

Leston Lawrence (35) wordt voor deze actie aangeklaagd voor het smokkelen van het goud, het stelen van goud, witwassen en het in bezit hebben van een gestolen eigendom. Daarnaast wordt hij ook aangeklaagd wegens schending van vertrouwen.

In totaal ging het om zeven brokken goud die hij na de diefstal naar een goudwisselkantoor bracht en verkocht voor bijna 6900 dollar per stuk. Hij kreeg dit in cheques en die wilde hij verzilveren bij de bank die in hetzelfde gebouw zat.

De bank vond het aantal stortingen verdacht toen ze ontdekten wat de man voor werk deed. De bank schakelde de politie in die na een speurtocht vier brokken goud en een tube vaseline vond in de kluis van Lawrence.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here