Bovenburen stelen wasmachine van onderburen

0
132
Bovenburen stelen net gekochte wasmachine

Normaal gesproken kun je beter een goede buur hebben dan een verre vriend. Dat gezegde ging niet op in Dordrecht waar een wasmachine werd gestolen die in het portiek stond. Uiteindelijk bleken de bovenburen van de eigenaar van de machine de daders te zijn.

De wasmachine werd eerder al bezorgd maar de eigenaar liet het apparaat in het trappenhuis staan totdat hulp zou arriveren om de wasmachine naar boven te sjouwen.

De hulp liet een aantal dagen op zich wachten maar toen die eenmaal was gearriveerd bleek de wasmachine verdwenen. De man ging op onderzoek uit en kreeg het vermoeden dat het apparaat bij zijn bovenburen zou moeten staan. Hij schakelde de politie in die een kijkje nam in de woning van de bovenburen. Het vermoeden bleek te kloppen, de wasmachine was reeds aangesloten en de verpakking lag nog in de woonkamer. De politie wist vervolgens een 24 jarige man en een 21 jarige vrouw aan te houden in verband met de diefstal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here