Winkeldief verstopt zich in brandnetels

0
141

Een winkeldief uit het Franse Vals-Près-Le_Puy probeerde alles om maar niet aangehouden te worden door de politie. Hij verstopte zich halfnaakt in de brandnetels om maar niet in handen te vallen van de agenten die ter plaatse kwamen.

De man van in de twintig had zich in een winkel in vrouwenkleding gehesen en wilde zonder te betalen de winkel verlaten. De eigenaar merkte dit op en sprak hem aan, daarop rende de man weg en verschool zich in de bosjes.

Een beveiliger die ook aan het werk was zetten de achtervolging in en wist de man te traceren. Daarop koos de dief opnieuw het hazenpad en ontdeed zich van de kleding die hij eerder had meegenomen om aan de politie te kunnen ontkomen. Vervolgens sprong hij met ontbloot bovenlijf in de brandnetels.

Jammer genoeg mocht dit niet baten, de man werd alsnog aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here