Overvaller (14) gepakt na Opsporing Verzocht

0
886
Grootverdieners politie toegenomen

Verschillende tips die de politie binnenkreeg na de uitzending van Opsporing Verzocht afgelopen dinsdag hebben er voor gezorgd dat de politie een verdachte op het spoor kwam die twee winkels had overvallen. De overvaller begint zijn carrière al vroeg, hij is veertien jaar.

Eerder werden twee zaken overvallen, een tankstation en een speelgoedwinkel. De politie riep de hulp in van mogelijke getuigen via het tv programma en liet daarbij ook beelden zien van de overvaller. Dat leidde tot zulke duidelijke tips dat een veertien jarige jongen uit Rotterdam kon worden aangehouden als verdachte.

Tijdens beide overvallen gebruikte de knaap een groot mes waarmee hij het personeel bedreigde en er met geld vandoor ging.

Uit onderzoek van de politie is vast komen te staan dat de jongen samen met een medeverdachte de speelgoedwinkel al eerder heeft bezocht. Getuigen hebben de medeverdachte kort voor de overval bij de speelgoedwinkel gezien. Hij meldde zich samen met zijn moeder op het politiebureau. De medeverdachte is dertien jaar en komt uit Schiedam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here