Vacature bij Bouwens&

0
4618
Vacature bij de gemeente Almelo

Bouwens& is per direct op zoek naar een flexibele beveiliger plus. Je werkt op basis van een vast contract en wisselende diensten bij verschillende opdrachtgevers in de Randstad.

Taken en verantwoordelijkheden:
Als flexibele beveiliger plus ben je zowel vriendelijke gastheer als daadkrachtige beveiliger. Het is jouw doel om bezoekers en medewerkers een warm welkom en veilig verblijf te bieden. Je hebt dus verstand van beveiliging en gevoel voor dienstverlening.

De dynamiek van de functie zit niet alleen in de afwisseling van opdrachtgevers maar ook in de variatie van de diensten. je wordt ingezet bij diverse opdrachtgevers in de Randstad. De ene keer werk je overdag of ’s avonds, de andere keer door de week of in het weekend. De dienst kan ruim van tevoren bekend zijn of juist lastminute aan je worden doorgegeven. Kortom, jouw kernkwaliteit is flexibiliteit.

Criteria:
Je bent beschikbaar voor gemiddeld 32 uur per week en uiterst flexibel inzetbaar. Door de week, in het weekend, in de ochtend, middag avond en nacht. De opleiding MBO beveiliger 2 heb je met succes afgerond en je beschikt over aantoonbare ervaring als beveiliger. Je hebt een eigen auto en bent bereid om dagelijks te reizen in de randstad. Verder sta je graag in contact met mensen, ben je representatief en voel je je op je gemak in een zakelijke omgeving. Geen dag is hetzelfde. Daar haal jij je voldoening uit.

Het aanbod:
Salaris, toeslagen en reiskosten op basis van de CAO. Een professionele baan als beveiliger met veel afwisseling in een roulerend rooster. Aansprekende opdrachtgevers. Doel is een samenwerking voor langere tijd. Naast trainingen en begeleidingen krijg je uiteraard een stijlvol uniform.
Heb je interesse in deze vacature vul dan het online sollicitatieformulier in en upload je CV met een recente pasfoto. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met recruiter Bloeme Laarman op telefoonnummer 020-3300204

Solliciteren via whatsapp kan ook, stuur dan een videosollicitatie naar 06-17072505. Lees hier eerst waar je video aan moet voldoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here