Drone bezorgt drugs in gevangenis

0
1580
Drones in actie

Normaal gesproken zijn overvliegende drones geen nieuws, ook niet in Amerika. In Ohio was het overvliegende apparaat de reden dat een grote groep gevangenen met elkaar op de vuist gingen. Uiteindelijk moesten de gevangenisbewaarders pepperspray gebruiken om de situatie weer onder controle te krijgen.

Gevangenisbewaarders wisten eerst niet wat er aan de hand was en wat de precieze aanleiding was voor de massale knokpartij. Daarom werden de camerabeelden teruggekeken en toen bleek dat een overvliegende drone de oorzaak van de ruzie was.

De drone wierp een pakketje af op de binnenplaats van de gevangenis en na langdurig onderzoek werd het pakketje in een schuurtje wat naast de binnenplaats staat. In het pakketje at 145 gram tabak, 65 gram marihuana en 7 gram heroïne.

JoEllen Smith, woordvoerder van de gevangenis, heeft aangegeven dat bewaarders extra alert zullen zijn op overvliegende drones om situaties zoals deze te voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here