Beschonken bewaker krijgt rijverbod

0
844
Mes vermomd als bankpas aangetroffen bij controle

Een beschonken bewaker uit Breda kreeg afgelopen vrijdag een rijverbod opgelegd van 5 uur omdat hij teveel had gedronken. De politie hield verschillende verkeerscontroles in Etten-Leur, Breda en Zundert. In totaal werd er achttien maal een proces verbaal opgemaakt.

De controles begonnen om ’s avonds zes uur en duurden tot drie uur in de ochtend. In totaal hadden acht bestuurders teveel gedronken. De beveiliger die verklaarde voor zijn werk op ronde te zijn blies een promillage van 1,25 promille.

De politie schreef ook diverse bekeuringen uit voor lichtere verkeersovertredingen. Wat de gevolgen voor de beveiliger zijn is niet bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here