Winkeldief thuis aangehouden na ruzie beveiliger

0
772
aanhouding na mishandeling beveiliger

Een man van 46 jaar uit de Bredase wijk Tuinzigt is afgelopen zondag aangehouden wegens winkeldiefstal. Agenten gingen in de namiddag naar de woning van de man omdat hij eerder spullen had weggenomen uit een supermarkt. De winkeldief maakte het niet moeilijk. Hij vluchtte na een achtervolging zijn huis in.

Een beveiliger constateerde dat de man spullen mee wilde nemen zonder te betalen. Hij sprak de man hierop aan maar die probeerde de winkel te verlaten. Een korte worsteling tussen de winkeldief en de beveiliger volgde maar de dief wist toch te ontkomen. Na een korte achtervolging zag de beveiliger dat de dief zijn huis invluchtte. Het adres doorgeven aan de politie was voldoende voor de aanhouding. De man zit nog steeds vast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here