Beveiligers mishandeld en bespuugd in Roosendaal

0
884
Beveiligers bespuugd en mishandeld op station Roosendaal

Zondag liep het volledig uit de hand op station Roosendaal. Een Belgische reiziger die veel te vee had gedronken maakte amok in de trein. De 26 jarige man werd betrapt op rijden zonder geldig vervoersbewijs en werd uiteindelijk overgedragen aan beveiligers.

De conducteur constateerde dat de man geen kaartje had gekocht en wilde voorstellen om de rit dan maar achteraf te betalen. Hierop reageerde de dronken Belg furieus. Daarop werd veiligheidspersoneel op station Roosendaal ingeseind waar de trein zou stoppen. Tijdens zijn aanhouding schopte en sloeg hij de beveiligers en wist hij een pluk haar uit het hoofd van een van de beveiligers te trekken.

De ingeseinde politie heeft de man meegenomen en voor verhoor ingesloten. De bewakers deden aangifte van de mishandeling door de man.

Maar dat was niet het enige wat zich op het station voordeed. Ook een man uit Den Haag maakte het bont. Hij bespuugde beveiligers tijdens een incident en moest uiteindelijk met een spuugkap op door de politie worden afgevoerd naar het bureau. Daar plaste hij uit puur protest zijn cel onder. Daar kreeg de man een boete voor. De beveiligingsmedewerkers hebben ook in deze zaak aangifte gedaan.

Getuigen die iets van de incidenten hebben gezien kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here