Beveiliger geslagen door tieners

0
1439
campus krijgt beveiliging

Bij een winkelcentrum in Bergen op Zoom is een beveiliger die aan het werk was door 3 jongens geschopt en geslagen. De beveiliger uit Breda zag de 3 jongens lopen met eten en drinken in hun handen. Vanwege een eerder incident waarbij de jongens betrokken waren vroeg de beveiliger hen naar een aankoopbon. De 3 jongens begonnen direct te schelden en toen hij hen mee wilde nemen naar de kassa om drink- en etenswaren te controleren begonnen ze te schoppen en te slaan.

De beveiliger kreeg hulp van een winkelmedewerker die een van de jongens vast wist te houden totdat de ingeseinde politieagenten ter plaatse kwamen. De jongen werd vervolgens aangehouden voor verder onderzoek en naar het bureau in Bergen op Zoom gebracht. Het blijkt te gaan om een 16 jarige jongen uit Bergen op Zoom.

De beveiliger heeft aangifte gedaan van mishandeling. Hij had onder meer een scheur in zijn lip en diverse verwondingen aan zijn been en moest naar het ziekenhuis voor medische behandeling.

Later meldden de 2 andere jongens zich op het politiebureau van Bergen op Zoom. Het gaat om 2 inwoners van diezelfde plaats van 16 en 18 jaar. Ze zijn aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. Na verhoor kregen ze te horen dat ze langer vast blijven zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here