Getuigen gezocht ernstige mishandeling Dordrecht

0
778
Getuigen gezocht van mishandeling

De politie vraagt getuigen zich te melden in verband met onderstaande mishandeling:

Een 26 jarige man is zaterdagmiddag rond 16.30 uur mishandeld op de Dordtse Wagenaarstraat. Inmiddels zijn er vier personen aangehouden in deze zaak, maar het rechercheteam is nog steeds op zoek naar getuigen die een verklaring willen afleggen.

De politie vermoed dat voorafgaand aan de mishandeling een verkeersconflict gaande was tussen het slachtoffer en de verdachten. Het slachtoffer zat met zijn vriendin op een scooter en kwam bijna in botsing met een andere scooter, hierop zaten twee verdachten.

Die trommelden enkele vrienden op en achtervolgende het slachtoffer en zijn vriendin.

Inmiddels aangekomen op de Johan Wagenaarstraat vond de mishandeling plaats, waarbij naast de twee mannen op de scooter ook nog drie andere mannen bij betrokken waren. Het slachtoffer liep letsel op aan zijn been en een gebroken kaak.

Ter plaatse konden de vier mannen worden aangehouden. De vijfde man wist rennend te ontkomen aan zijn aanhouding. Hoewel zijn identiteit is bekend heeft de politie hem nog niet kunnen aanhouden.

De mishandeling trok veel bekijks. De politie is daarom op zoek naar getuigen die het hebben zien gebeuren of filmopnamen hebben gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here