Verhaaltje voorgelezen door Schiedamse politie

0
794
Politie leest verhaaltje voor

De Schiedamse politie heeft gisteravond voldaan aan een bijzonder verzoek en heeft twee jongetjes een verhaaltje voorgelezen voor het slapen gaan.

De politie vroeg via Facebook of ze nog ergens mee konden helpen.¬†Daarop kregen ze verschillende reacties. ,,Meldingen over hangjongeren, fout parkeren, afval, een onveilig gevoel, inbraken, verkeersoverlast, we hebben zoveel mogelijk alle meldingen behandeld en teruggekoppeld.”

De leukste reactie kwam volgens de politie van een vader. Zijn kinderen wilden wel door een agent worden voorgelezen. ,,Geen probleem natuurlijk.”

“De broers Jaey en Enzo mochten voor het slapen gaan, luisteren naar het verhaaltje over ‘Huppel en de worteltoastjes’,” schrijven de agenten. De moeder van de jongens noemt het een ‘superactie’ en¬†laat weten dat zoon Jaey nu toch echt agent wil worden. “Onze ‘boefjes’ hebben heerlijk geslapen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here