Terugroepactie niet werkende koolmonoxide melder

0
117
Terugroepactie door leverancier koolmonoxide melder

Consumenten die een Pentagon JLP-01 koolmonoxide melder hebben gekocht kunnen deze terugbrengen naar de winkel. De leverancier heeft een terugroepactie ingesteld omdat de melder niet aan de veiligheidseisen voldoet.

Uit tests in een laboratorium bleek dat de melder niet aansloeg bij een dodelijke hoeveelheid koolmonoxide. Leverancier Index Holland heeft daarom besloten het product terug te roepen uit de markt en van de consument. Veiligheid staat voorop.

Consumenten die de betreffende melder hebben gekocht kunnen deze inleveren bij het gemeentelijke afvalbrengstation. Via de website van Index Holland kunnen ze het aankoopbedrag terugkrijgen als ze een formulier invullen. Koolmonoxide is levensgevaarlijk en kan leiden tot hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, bewusteloosheid of de dood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here