Geldloper opgepakt na stelen 100.000 euro

0
539
geldloper aangehouden op verdenking diefstal

Een 25 jarige geldloper uit Waddinxveen is op luchthaven Schiphol opgepakt op verdenking van het stelen van 100.000 euro. De man zou werken voor een geld- en waardebedrijf op Schiphol en regelmatig grote sommen geld moeten vervoeren van luchtvaartmaatschappijen.

De Koninklijke Marechaussee heeft de aanhouding van de man bekendgemaakt. De verdenking bestaat dat hij al veel langer geld verduisterde en dat het dus in totaal om 100.000 euro zou gaan. Tijdens zijn aanhouding was de man ook in het  bezit van een grote som contant geld. Ook zijn woning werd doorzocht. In een aanwezige kluis werden ook tienduizenden euro’s aangetroffen. Zijn auto is in beslag genomen en er is beslag gelegd op een bankrekening waarop veertigduizend euro stond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here