G4S houdt geld van Vroom en Dreesmann vast

0
147
Na tien jaar procederen krijgt G4S gelijk

Beveiligingsbedrijf G4S zou nog ruim 1,1 miljoen euro in bezit hebben van het failliete Vroom en Dreesmann. Dat blijkt uit het verslag van de curator. Het bedrijf zou met het geld nog openstaande facturen hebben verrekend.

De curatoren zijn van mening dat het geld van de failliete warenhuisketen is, maar G4S denkt daar anders over. Daarom zijn beide partijen in gesprek gegaan met elkaar en de verwachting is dat ze een oplossing bereiken zonder tussenkomst van de rechter.

Eerder werd al bekend dat de ruim 1800 schuldeisers van Vroom en Dreesmann kunnen fluiten naar hun geld. De boedelverkoop bracht 54 miljoen euro op maar de totale schuldenlast was 200 miljoen euro. Alleen de belastingdienst, de curatoren en het UWV zullen waarschijnlijk nog geld ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here