Hongerige knapen betalen pizza met vals geld

0
133
Hongerige knapen bestellen pizza's met vals geld.

Twee hongerige knapen van veertien jaar zijn In Tilburg tegen de lamp gelopen toen ze twee keer pizza’s wilden bestellen en dit wilden afrekenen met valse biljetten van 50 euro.

De eerste bestelling ging in eerste instantie goed. De jongens kregen netjes wisselgeld terug van de bezorger maar die kwam er bij terugkomst in de pizzeria achter dat hij was opgelicht met een vals biljet. Kort hierop plaatsten de jongens weer een bestelling en besloten werd om de politie in te schakelen.

Bij aflevering van de twee nieuwe pizza’s rekenden de jongens opnieuw af met een vals biljet van 50 euro, waarna ze werden aangehouden door de politie. Er is een proces verbaal opgemaakt door de politie en de ouders van de jongens zijn ingelicht over de oplichtingspraktijken. Voor de zekerheid keek de politie nog even op de slaapkamers van de jongens of er meer vals geld aanwezig was, dit was niet het geval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here