Bondscoach België bedreigd door Nederlandse

0
963
Bondscoach België bedreigd door Nederlandse vrouw

Marc Wilmots, de Belgische bondscoach, kreeg de schrik van zijn leven toen hij vlak voor de wedstrijd tegen Wales een sms bericht kreeg waarin bedreigingen werden geuit. Het ging om een +31 nummer wat impliceert dat het om een nummer uit Nederland gaat.

De bondscoach besloot na de dreigementen naar de politie te stappen. Die peilde het nummer uit wat resulteerde in een inval in een woning in Veghel. De eigenaar van de betreffende telefoon waarmee het dreigement werd verstuurd zei Marc Wilmots niet te kennen, zijn toestel zou zijn gehackt.

De 31 jarige vriendin van de man beweerde dat ze de bondscoach wel kende. Tegen een lokale krant probeerde ze dat te bewijzen door sms berichten te laten zien die afkomstig zouden zijn van Wilmots. Het is erg twijfelachtig of de berichten echt zijn.

Volgens de dame zit haar vriend achter de doodsbedreiging, uit het proces verbaal blijkt echter weer dat ze mogelijk zelf de dader is. Ze had vrije toegang tot de telefoon van haar vriend. Volgens kennissen van Wilmots gaat het “allicht om een fantaste die op zoek naar aandacht is.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here