CDA politicus steelt bier op Pinkpop

0
1332
Boete voor CDA politicus

Mark Meijer, CDA gemeenteraadslid uit Kerkrade, is afgelopen zondag tijdens de laatste Pinkpop dag aangehouden door de politie in verband met de diefstal van bier. Hij heeft een nacht in de cel doorgebracht en zou maandag in de loop van de dag weer zijn vrijgelaten. Nieuwswebsite 1Limburg meldt dat op basis van burgemeester Jos Som.

De organisatie van Pinkpop en de politie kunnen of willen de arrestatie van de politicus niet bevestigen. Ook Meijer zelf is onbereikbaar voor commentaar. Desgevraagd wil zijn partij alleen laten weten dat ze zich veel zorgen maken over Meijer.

Afgelopen vrijdag, tijdens de eerste dag van Pinkpop was Meijer ook aanwezig. Hij plaatste toen op Instagram nog een foto en video van het optreden van de Red Hot Chili Peppers. Of er toen ook al zaken zijn voorgevallen is niet bekend.

Meijer was niet de enigeĀ  die werd aangehouden door de politie. Op alle dagen van het festijn werden er mensen aangehouden in verband met het verkopen van drugs, diefstal, mishandeling en het gebruik van pepperspray. Een aantal mensen heeft aangifte gedaan, onder andere voor het ontvangen van vals geld, zakkenrollen en mishandeling. Al met al is het festival voor de politie relatief rustig verlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here