SERIS beveiligingspartner Radboud Universiteit

0
1382
SERIS gaat Radboud mede beveiligen

De Radboud Universiteit in Nijmegen heeft naast eigen beveiligers behoefte aan extra capaciteit. Daarom is er gekozen om samen te gaan werken met een particuliere beveiligingsorganisatie. De Universiteit heeft daarom een onderhandse aanbesteding uitgeschreven en beveiligingsbedrijf SERIS heeft de opdracht gegund gekregen.

Er werd vooral nadruk gelegd op flexibiliteit, efficiëntie, kwaliteit en goede dienstverlening met betrekking tot de portier- en receptiediensten tijdens de aanbestedingsprocedure. De medewerkers van SERIS gaan gebouwen openen en sluiten en zullen service verlenen aan studenten, medewerkers en bezoekers. Ook zullen ze preventief toezicht houden op de gebouwen en dragen zorg voor de beveiliging in de gebouwen van de universiteit.

Er is een overeenkomst aangegaan voor twee jaar met tweemaal twee optiejaren. Jan van Dijk, commercieel directeur van SERIS is uiteraard erg tevreden over deze nieuwe opdrachtgever: “We zijn er trots op dat we een samenwerking met de RU zijn aangegaan. Een referentie met naam in Nijmegen past binnen onze nationale groeiambitie.”

De Radboud Universiteit kent al een behoorlijk lange geschiedenis. Opgericht in 1923 onder de naam Katholieke Universiteit Nijmegen en op 1 september 2004 werd de naam veranderd in Radboud Universiteit. In totaal werken er 5000 mensen bij de universiteit en staan er 20.000 studenten ingeschreven. Er worden in totaal 121 opleidingen aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here