Alles fout bij overval in Hildesheim

0
909
campus krijgt beveiliging

Alles wat fout kon gaan is tijdens en na een overval op een supermarkt in Hildesheim fout gegaan. De politie dacht uitstekend werk te hebben verricht door drie overvallers van een supermarkt klem te rijden. Na controle bleek dat de inzittenden van de auto niets met de zaak van doen hadden.

De werkelijke overvallers van de supermarkt zagen hun plan ook in duigen vallen. De sleutel van de geldkluis was niet in de winkel aanwezig en de drie overvallers konden niks anders doen dan zonder buit weg te gaan.

De gemaskerde overvallers wilden een overvolle geldcassette meenemen uit de winkel. Die zou zaterdag worden opgehaald door een geldtransportauto. Het hele plan viel in duigen toen bleek dat de medewerker met de sleutel van de kluis er nog niet was. Een politieauto die toevallig in de buurt was kon snel de achtervolging inzetten en zag een auto in de buurt van de supermarkt met hoge snelheid wegrijden. Op de snelweg bij Hildesheim kon de auto worden klemgereden waarna het misverstand aan het licht kwam. Toen waren de werkelijke daders allang uit het zicht verdwenen en kon de politie verder niets doen.

De drie overvallers hebben nog 1 gelukje; ze zijn nog niet gevonden door de politie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here