Mishandeling Manager Jumbo Leeuwarden

0
897
mogelijk aanslag met bakfiets gepland in hoofdsteden

In Leeuwarden is een manager van de plaatselijke Jumbo mishandeld door  een 19 jarige man uit deze plaats. De politie kreeg een melding dat er een winkeldief was aangehouden en ging ter plaatse.

Het bleek dat de manager van de winkel een 17 jarige inwoonster van Leeuwarden had aangesproken in verband met een eerder winkelverbod. Ze was niet welkom in de winkel en de manager verzocht haar te vertrekken.

Hierop bemoeiden twee personen zich met de zaak. Een 19 jarige inwoner maakt zich schuldig aan mishandeling van de manager door hem te schoppen en te slaan. Hierop ontstond een handgemeen tussen de mannen en de manager wist de man door middel van een klem onder controle te krijgen. Beide kwamen ze ten val.

Nadat ze op de grond lagen maakte ook een 39 jarige vrouw uit Leeuwarden zich schuldig aan mishandeling van de manager. Ze schopte de man diverse keren tegen het hoofd. Door het winkelend publiek konden beide personen worden aangehouden, hierop werden ze overgedragen aan de Friese dienders. De manager deed aangifte van mishandeling en beide verdachten zijn ingesloten voor verhoor en nader onderzoek.

De 17 jarige dame met het winkelverbod wist tijdens het tumult te ontkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here