Man gewond door nep stadswacht

0
129
Man mishandeld door nep stadswacht

In Drachten speelde zich afgelopen vrijdag een bijzonder tafereel af met erg vervelende gevolgen. Een 49 jarige man uit Drachten werd aangesproken door een 24 jarige man uit Leeuwarden. De Leeuwarden gaf zich uit als stadswacht en verklaarde dat de 49 jarige overlast veroorzaakte.

De nep stadswacht uit Leeuwarden verklaarde dat hij de man daarom wilde fouilleren. In eerste instantie werkte het slachtoffer mee maar al snel merkte hij dat er iets niet klopte. Hij weigerde daarom nog langer mee te werken aan het onderzoek van de nep stadswacht. Hierop raakten de twee mannen in gevecht en de zelfbenoemde stadswacht ging er vervolgens op de fiets van het slachtoffer vandoor.

Na onderzoek kon de politie de verdacht zaterdagochtend aanhouden op verdenking van zware mishandeling. Het is onbekend hoe het op dit moment met het slachtoffer is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here