Beveiliging Arena Stadion onvoldoende

0
1005
stadionverboden gedaald

Wat anderen misschien nog nooit hadden geprobeerd deed Alberto Stegeman onlangs wel. Zich uitgeven voor een beroemde voetballer en op die wijze VIP kaarten bemachtigen en toegang krijgen tot het spelershome van de Arena. De beveiliging stond er bij en keek er naar en liet Stegeman zonder problemen toe.

De undercoverjournalist ontdekte dat het een koud kunstje was om kaarten op naam van Daniel da Cruz te ontvangen en voor een andere wedstrijd op naam van Mario Melchiot. Zo lukte het hem om tijdens Ajax-PSV en Oranje tegen Tsjechiƫ plaats te nemen in het stadion. Volgens Stegeman vindt er geen enkele controle plaats en deed de beveiliging letterlijk alle deuren voor hem open. Als klap op de vuurpijl kreeg hij zelfs nog parkeerkaarten, er was niemand die hem ook maar iets in de weg legde. Het enige wat hij hoefde te doen was een e-mail account te openen op naam van een beroemde voetballer. De rest ging allemaal vanzelf.

Stegeman werd getipt door een man die op deze wijze al een jaar lang toegang wist te krijgen tot de Arena. Het ging zelfs zo ver dat hij elke belangrijke voetbalwedstrijd in ons land bezocht. De tipgever verbaasde zich er over dat het allemaal zo makkelijk ging en dat onder andere de beveiliging niet in actie kwam. Nu de actie landelijk bekend is geworden door Stegeman stopt hij er mee.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here