Moeder sluit zoontje op in kofferbak

0
1088

In het centrum van Balk heeft een 4 jarig jongetje doodsangsten uit moeten staan toen zijn moeder hem op had gesloten in de kofferbak van de auto.

Voorbijgangers hoordenuit de auto die geparkeerd stond aan de Lytse Side geklop en geschreeuw komen en probeerden de kofferbak te openen. Een eerste poging mislukte, bij de tweede poging ging de kofferbak open en zagen ze het jongetje liggen.

Hij was volledig overstuur en werd opgevangen door omstanders en door de gealarmeerde politieagenten. Hij vertelde opgesloten te zijn door zijn moeder.  Na ruim 20 minuten kwam de 41 jarige moeder bij de auto. Vervolgens zijn het jongetje en zijn moeder meegenomen door de politieagenten voor onderzoek. Het is niet bekend hoe lang het jongetje opgesloten heeft gezeten, naar omstandigheden gaat het goed met hem.

Update: 

Na verhoor van de vrouw door de politie is gebleken dat ze geen schuld heeft gehad aan het incident. Haar verklaring is dat haar zoontje onder toezicht met anderen de markt op is gegaan. Op een zeker moment raakte hij vermist. De vrouw kon dus geen verklaring geven hoe haar zoontje in de kofferbak terecht was gekomen.

Het onderzoek door de politie heeft verder niet duidelijk kunnen maken hoe de kleuter dan wel in de kofferbak terecht is gekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here